Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
ZAR scrie:-A fost cineva la Dalles?Exista stand de numismatica?Multumesc.
-Eu am programul foarte incarcat dar o sa incerc sa ajung in zilele urmatoare.
Desi in ultimele cateva luni nu am mai acordat decat foarte putin timp numismaticii , de cate ori ma aflu in zona trec si pe la Dalles insa au doar aceleasi monede prafuite, nimic nou sau interesant. Cu toate acestea de acolo am achizitionat un lot foarte frumos si la pret rezonabil in vara anului trecut, asa ca nu strica periodic sa le faceti o vizita
Una peste alta, s-ar zice ca cine n-a ajuns la Kilipirim poate sta linistit si fara sa regrete, "zona" numismatica era mai mult decat modesta, iar reducerile la carti parca nu mi s-au parut chiar impresionante. Si la muzica oferta era destul de saraca, din pacate...
Am ajuns si eu duminica, nu am gasit nimic tentant, dar am luat totusi un fals 100 coroane 1915 - Austria, special ca sa o fac cadou.Nevasta-mea si-a luat cateva carti.
Targul se tine chiar in fata primariei; corturile erau asamblate in mare parte de ieri.
Pe afis nu scrie nici o ora, doar 2-4 mai.
Probabil afacerile mari si interesante se vor face diminetile, intre colectionari, cu invoieli deja incheiate.
Oricum, marimea e impresionanta, ocupa cam 50 % din parculet.