targ in bucuresti

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

andastratan

pacat

Mesaj de andastratan »

Eu din pacate nu am putut ajunge.... :(
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie:-A fost cineva la Dalles?Exista stand de numismatica?Multumesc. :)
-Eu am programul foarte incarcat dar o sa incerc sa ajung in zilele urmatoare.
Sunt vreo doua standuri, insa destul de slabute.
VIKO

-A fost cineva la Dalles?Exista stand de numismatica?Multume

Mesaj de VIKO »

Desi in ultimele cateva luni nu am mai acordat decat foarte putin timp numismaticii , de cate ori ma aflu in zona trec si pe la Dalles insa au doar aceleasi monede prafuite, nimic nou sau interesant. Cu toate acestea de acolo am achizitionat un lot foarte frumos si la pret rezonabil in vara anului trecut, asa ca nu strica periodic sa le faceti o vizita :lol:
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Una peste alta, s-ar zice ca cine n-a ajuns la Kilipirim poate sta linistit si fara sa regrete, "zona" numismatica era mai mult decat modesta, iar reducerile la carti parca nu mi s-au parut chiar impresionante. Si la muzica oferta era destul de saraca, din pacate... :(
ZAR

Mesaj de ZAR »

Am ajuns si eu duminica, nu am gasit nimic tentant, dar am luat totusi un fals 100 coroane 1915 - Austria, special ca sa o fac cadou.Nevasta-mea si-a luat cateva carti. :)
claus

targ obor

Mesaj de claus »

maine incepe targul in obor, are cineva ideea cam intre ce ore se tine? unde exact in obor, in parcul de langa primarie?
amonra

Mesaj de amonra »

Targul se tine chiar in fata primariei; corturile erau asamblate in mare parte de ieri.
Pe afis nu scrie nici o ora, doar 2-4 mai.
Probabil afacerile mari si interesante se vor face diminetile, intre colectionari, cu invoieli deja incheiate.
Oricum, marimea e impresionanta, ocupa cam 50 % din parculet.
Pecunia non olet.
claus

Mesaj de claus »

multumesc de raspuns, voi merge si eu, atat din curiozitate fiind prima data cand merg, cat si din speranta sa gasesc ceva interesant...
Scrie răspuns