bucuresti
-
stefan vasilita

bucuresti
in bucuresti gasesti o multime de magazine ce vand monede.:Galeria Numismatica(str Academiei 37-langa Senat) sau Zimbrul Carpatin-Selari) au preturi mari dar gasesti lucruri frumoase.
apoi mag. de antichitati in special pe Lipscani-Hanul cu tei etc.monede banale la preturi accpetabile
magazine specializate sunt putine iar sa gasesti ceva bun tine de noroc. spre ex recent am vazut intr-o consignatie langa Capsa monede de 5 lei serie completa(80 81 82 83 84 85 01) la 100euro bucata. sa vinzi 5 lei 1880 la acela si pret cu 5 lei 1901?( stara vf ambele)
rezonabil pt 1901 dar ecscrocherie pt a doua.
apoi mag. de antichitati in special pe Lipscani-Hanul cu tei etc.monede banale la preturi accpetabile
magazine specializate sunt putine iar sa gasesti ceva bun tine de noroc. spre ex recent am vazut intr-o consignatie langa Capsa monede de 5 lei serie completa(80 81 82 83 84 85 01) la 100euro bucata. sa vinzi 5 lei 1880 la acela si pret cu 5 lei 1901?( stara vf ambele)
-
cartelcoserv

Re: bucuresti
vreau si eu adresa respectiva,va rog..cat se poate de repede...poate mai prind un kilipir...stefan vasilita scrie:in bucuresti gasesti o multime de magazine ce vand monede.:Galeria Numismatica(str Academiei 37-langa Senat) sau Zimbrul Carpatin-Selari) au preturi mari dar gasesti lucruri frumoase.
-
cartelcoserv

Si daca respectiva moneda are o zgarietura mare sau e foarte tocita, ceva de genul good, nu ar fi de-a dreptul comic??? Mie mi se pare greu de crezut ca acel an (ca moneda ma refer) a ajuns pe rafturile unui magazin de antichitati si ca se vinde la acelasi pret cu restul. Hilar de-a dreptul ar fi ca respectivul magazin sa nu vanda decat la lot respectivele monede, asftel ajungandu-se la 700 eur in schimbul ei.cartelcoserv scrie:va rog,stati la coada,eu am fost primul.dupa ce iau eu o moneda din ele,puteti alege din ce ramane...florin232 scrie:M-ar interesa si pe mine.... Cine stie poate fac si eu o afacere cu 1901))). Daca cunoasteti adresa exacta va rog anuntati-ma si pe mine in forum m-ar interesa 2 din aceste monede.
-
stefan vasilita

pentru cine e interesat
cererea fiind mare nu am de facut decat urmatoarele precizari:
1)magazinul respectiv este langa cofetaria Capsa si Carturaresti. sau, pentru cunoscatori Edgar's pub.strada cred ca se numeste Edgard Quinet. alte pct de reper: cercul militar si universitaea
2)din cate am vazut si din cate ma pricep(si cred ca am vre-o 5-6 ani experienta) monedele nu prezentau zgarieturi gauri sau lovituri. nu se deosebeau spre exedmplu de ce ma pe acasa.
3)in leg cu pretul va rog sa aveti in vedere ca e un mag. de antichitati. nu e unul specializat pe monede.se gasesc la preturi mari(si nu numai aici)kopeici de argint ale lui Nicolae 2 1894-1917 la 30 lei noi pe 6 bucati(nu necirculate). sau taleri ai lui maria Theresia cu s.j. la un pret...
sala dalles e un al exemplu de magazin paradoxal. piese pe care n-as da 3 lei(1$) sunt date cu 30-50-70 lei.
alte exempe ar fi mag di lipscani. un prieten (inscris pe forum sub numele d stolapin) a cumparart o piesa bizantina a lui vasile II ae cu 50000 acum 1an jumatate
sunt magazine si magazine in bucuresti
1)magazinul respectiv este langa cofetaria Capsa si Carturaresti. sau, pentru cunoscatori Edgar's pub.strada cred ca se numeste Edgard Quinet. alte pct de reper: cercul militar si universitaea
2)din cate am vazut si din cate ma pricep(si cred ca am vre-o 5-6 ani experienta) monedele nu prezentau zgarieturi gauri sau lovituri. nu se deosebeau spre exedmplu de ce ma pe acasa.
3)in leg cu pretul va rog sa aveti in vedere ca e un mag. de antichitati. nu e unul specializat pe monede.se gasesc la preturi mari(si nu numai aici)kopeici de argint ale lui Nicolae 2 1894-1917 la 30 lei noi pe 6 bucati(nu necirculate). sau taleri ai lui maria Theresia cu s.j. la un pret...
sala dalles e un al exemplu de magazin paradoxal. piese pe care n-as da 3 lei(1$) sunt date cu 30-50-70 lei.
alte exempe ar fi mag di lipscani. un prieten (inscris pe forum sub numele d stolapin) a cumparart o piesa bizantina a lui vasile II ae cu 50000 acum 1an jumatate
sunt magazine si magazine in bucuresti