Vorbind de persoane dubioase eu si sotul meu am descoperit una, sau mai bine zis unul, la magazinul de suveniruri al cetatii Rasnov.Un nene cam la 60 si ceva, a incercat sa ne vanda o moneda care nu valora mai mult de 100 lei la 150 de euro.Povestea e mai lunga si nu foarte interesanta, dar daca ajungeti prin zona nu cumparati monede de la acest tip.
My advice
Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
Hunter` scrie:Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
Uite, din cauza unora ca asta nu mai trimit eu niciodata prin ramburs.
Hunter` scrie:Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
si eu am avut probleme cu el...la inceput am crezut ca e un om de cuvant, chiar mi-a facut o pagina de net, apoi mi-a zis ca mi-a trimis niste mesaje prin acea pagina, mesaje care nu au ajuns la mine si din acea cauza el si-a schimbat parerea despre mine si numai ca nu m-a facut pe neserios. astea toate dupa ce a licitata in ianuarie si el inca nu luase comenzile in martie. in sfarsit, eu i-am interzis accesul la licitatiile mele pe okazii
Nu am intentia de a-i lua apararea si nici de a minimiza cele scrise mai sus, insa in cazul meu mi-a platit in avas si vanzarea s-a desfasurat in conditii bune, desi la un moment am avut temeri.
Precizez ce am vrut sa spun prin "la un moment am avut temeri": temeri cauzate de scaderea calificativului, iar acestea s-au dovedit in cazul meu nejustificate.
Ultima oară modificat 06 Mai 2008, 11:28 de către andi_codescu, modificat 1 dată în total.
andi_codescu scrie:Nu am intentia de a-i lua apararea si nici de a minimiza cele scrise mai sus, insa in cazul meu mi-a platit in avas si vanzarea s-a desfasurat in conditii bune, desi la un moment am avut temeri.
Si eu am avut o tranzactie cu dl. digitalin.
Totul a mers bine, nu au fost probleme.
Aseara am observat ca dl. digitalin a fost suspendat definitiv de pe okazii.
Interesant cum o persoana care este serioasa pana la un moment dat devine dintrodata neseriosa .....Pacat
Daca mai exista useri ai acestui forum care au ceva de spus impotriva lui <digitalin>, rog frumos sa scrie cat mai repede... ca raspuns la initiativa lui Hunter.