targ la Hanul lui Manuc

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
ZAR

Mesaj de ZAR »

Nici eu nu am fost la WTC, acolo stiu ca e taxa de intrare destul de mare si probabil preturi pe masura. :wink:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Pretul de intrare la Sofitel era ultimele dati 5 lei, insa putine monede si intradevar destul de scumpe, insa la unul din targurile anterioare am reusit totusi sa achitionez cateva piese destul de frumoase.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Multumesc pt. informatii. :) Inseamna ca am fost indus in eroare de cineva (nu de pe forum) care spunea ceva de genul 50-100 lei, taxa.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Din cate am inteles exista chiar si posibilitatea de a primii invitatii, insa nu stiu cum.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

ZAR scrie:Multumesc pt. informatii. :) Inseamna ca am fost indus in eroare de cineva (nu de pe forum) care spunea ceva de genul 50-100 lei, taxa.
Probabil de referea la taxa pentru vanzatori.
ZAR

Mesaj de ZAR »

vlahul scrie:Din cate am inteles exista chiar si posibilitatea de a primii invitatii, insa nu stiu cum.
Probabil de la organizatori. :wink:
Ultima oară modificat 09 Mai 2008, 14:30 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

amonra scrie: Si in plus, am auzit ca in paralel va fi si un mini targ ( probabil mai mult militaria ) la Muzeul Militar.
E posibil sa fie dedicata zilei de 9 mai :roll:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Am inteles ca taxa de participare, probabil ca locatia mesei conteaza, este de 500 lei...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie: Probabil de la organizatori. :wink:
Categoric, dar ma refeream la ce fel de demersuri trebuiesc facute...
ZAR

Mesaj de ZAR »

andi_codescu scrie:
ZAR scrie:Multumesc pt. informatii. :) Inseamna ca am fost indus in eroare de cineva (nu de pe forum) care spunea ceva de genul 50-100 lei, taxa.
Probabil de referea la taxa pentru vanzatori.
-E posibil si am inteles eu gresit.
vlahul scrie:Am inteles ca taxa de participare, probabil ca locatia mesei conteaza, este de 500 lei...
-Totusi 500 lei chiar si pt. participanti mi se pare imens.
Ultima oară modificat 09 Mai 2008, 14:45 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie: -Totusi 500 lei pt. participanti mi se pare imens.
Ei bine despre asta s-au plans si unii vanzatori.
Dar, exista o zone, centrala, unde este expus mobilier si alte obiecte la niste preturi naucitoare ...
miguelito

Mesaj de miguelito »

La pranz am fost si eu la targul de la Hanul lui Manuc. Nu am venit sa cheltuiesc prea mult, dar tot am dat 160 RON. Pacat ca vanzatorul tinea la pret, ca altfel as mai fi cumparat de la el. Daca nu ma tocmesc cu vanzatorul sa obtin un pret mai bun pe moneda dorita, parca nu sunt pe deplin multumit de achizitie. :)

Acum a inceput ploaia in Bucuresti. Cred ca nu a fost o zi plina pentru cei din targ...
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb

http://ciclist.wordpress.com/
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Am fost si eu. Mi s-a parut surprinzator, chiar a fost cate ceva de vazut. Cu ocazia asta mi-am clatit ochii cu niste "reproduceri" de republicane, aproape perfecte. Am stat minute in sir cu lupa pe ele pentru ca desi eram aproape sigur ca-s falsuri (asa mi-au dat impresia de la inceput), nu reuseam sa gasesc semnele distinctive pentru fals pe unele dintre ele. Presupun ca-i o noua generatie si daca n-ar fi fost vandute de bune cu siguranta mi-as fi cumparat cel putin doua ca sa le pot studia in liniste. Singurele particularitati care puteau trage un semnal de alarma erau:
- desenul bine conturat dar fara elementele fine care sunt caracteristice unui original (chiar si tocit)
- ceva marci de bancher foarte exact executate - ceea ce la originaluri nu vezi
In rest flanul era perfect, imbatranirea metalului la fel, aproape ca vedeai cristalizarea pe el, tipurile foarte atent executate si muchia perfecta, exact ca la cele originale. As fi dat pana la 10 euro pe una, dar vanzatorul mi-a trantit din start un pret de 100 de euro la care era dispus sa mai negocieze :D Asa ca mai astept, poate mai apar vandut si ca falsuri.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Am inteles ca in we viitor va fi targ la Sofitel, iar peste 4 saptamani iarasi la Han.
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Cam mari preturile initiale dar am putut negocia la majoritatea pieselor cumparate.
-Mai nou nevasta-mea s-a apucat de colectionat bancnote, a achizitionat cateva ieri. :D
-Urmatorul targ la Han va fi pe 14-15 iunie. :)
Scrie răspuns