targ la Hanul lui Manuc
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- andi_codescu

Probabil de la organizatori.vlahul scrie:Din cate am inteles exista chiar si posibilitatea de a primii invitatii, insa nu stiu cum.
Ultima oară modificat 09 Mai 2008, 14:30 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
-E posibil si am inteles eu gresit.andi_codescu scrie:Probabil de referea la taxa pentru vanzatori.ZAR scrie:Multumesc pt. informatii.Inseamna ca am fost indus in eroare de cineva (nu de pe forum) care spunea ceva de genul 50-100 lei, taxa.
-Totusi 500 lei chiar si pt. participanti mi se pare imens.vlahul scrie:Am inteles ca taxa de participare, probabil ca locatia mesei conteaza, este de 500 lei...
Ultima oară modificat 09 Mai 2008, 14:45 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
La pranz am fost si eu la targul de la Hanul lui Manuc. Nu am venit sa cheltuiesc prea mult, dar tot am dat 160 RON. Pacat ca vanzatorul tinea la pret, ca altfel as mai fi cumparat de la el. Daca nu ma tocmesc cu vanzatorul sa obtin un pret mai bun pe moneda dorita, parca nu sunt pe deplin multumit de achizitie. 
Acum a inceput ploaia in Bucuresti. Cred ca nu a fost o zi plina pentru cei din targ...
Acum a inceput ploaia in Bucuresti. Cred ca nu a fost o zi plina pentru cei din targ...
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
http://ciclist.wordpress.com/
http://ciclist.wordpress.com/
Am fost si eu. Mi s-a parut surprinzator, chiar a fost cate ceva de vazut. Cu ocazia asta mi-am clatit ochii cu niste "reproduceri" de republicane, aproape perfecte. Am stat minute in sir cu lupa pe ele pentru ca desi eram aproape sigur ca-s falsuri (asa mi-au dat impresia de la inceput), nu reuseam sa gasesc semnele distinctive pentru fals pe unele dintre ele. Presupun ca-i o noua generatie si daca n-ar fi fost vandute de bune cu siguranta mi-as fi cumparat cel putin doua ca sa le pot studia in liniste. Singurele particularitati care puteau trage un semnal de alarma erau:
- desenul bine conturat dar fara elementele fine care sunt caracteristice unui original (chiar si tocit)
- ceva marci de bancher foarte exact executate - ceea ce la originaluri nu vezi
In rest flanul era perfect, imbatranirea metalului la fel, aproape ca vedeai cristalizarea pe el, tipurile foarte atent executate si muchia perfecta, exact ca la cele originale. As fi dat pana la 10 euro pe una, dar vanzatorul mi-a trantit din start un pret de 100 de euro la care era dispus sa mai negocieze
Asa ca mai astept, poate mai apar vandut si ca falsuri.
- desenul bine conturat dar fara elementele fine care sunt caracteristice unui original (chiar si tocit)
- ceva marci de bancher foarte exact executate - ceea ce la originaluri nu vezi
In rest flanul era perfect, imbatranirea metalului la fel, aproape ca vedeai cristalizarea pe el, tipurile foarte atent executate si muchia perfecta, exact ca la cele originale. As fi dat pana la 10 euro pe una, dar vanzatorul mi-a trantit din start un pret de 100 de euro la care era dispus sa mai negocieze