http://www.kuenker.de/onlineShopListe.a ... 2id=102572
Acum intreb mai bine inainte, ca sa nu mai am surprize
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Pai este probabil tributar unei educatii mai vechi, care considera si astazi strugurii acrimarcus aurelius scrie:Am tras si eu cu ochiul la licitatia amintita si vad ca stimatul domn Kunker catalogheaza piesele dacice drept Pannonia... Incepand de la Prundu - Jiblea care nici pomeneala de Pannonia sau Adancata Manastirea. Piesa cu trei de H este specifica Banatului insa exista o probabilitate sa se fi gasit in Ungaria ...
Referitor la monedele dacice, din ce am vazut afara, cei de la cgb mi s-au parut cei mai documentati, chiar daca si ei raman la “celtii din est”. Iata un exemplu:berserkr scrie: Pai este probabil tributar unei educatii mai vechi, care considera si astazi strugurii acri![]()

Sunt arii de activitate in care chiar nu poti sti cu siguranta, putand fi argumente si pro si contra (nu zic neaparat ca in discutia de fata s-ar aplica asta).berserkr scrie:Zicala asta este o idee preconceputa pe care o au in general semidoctii (nu este nici o aluzie implicita). In realitate 100% este pragul normal, corespunzator faptelor. Nu poti cumpara 90% o moneda. Zicalele astea batranesti uneori sunt bune dar trebui sa stii sa le interpretezi si sa le pui la locul lor. Daca-ti faci reguli generale de viata din ele, risti sa pierzi esentialul. Deci erai sigur ca-i originala dar ai pus 90% pentru ca bunicul tau ti-a spus sub o forma voalata "nu te da sigur ca nu esti nici geniu nici prost si risti sa fii tras la raspundere dupa aia". E ok, asa sunt multi si la munca. Nu stiu nimic sigur, se exprima relativist si dorm linistiti. Uneori se mai trezesc sa se intoarca pe partea ailaltaN-o spun cu rea credinta, dar cred ca tinerii ar trebui sa fie mai pozitivi, mai dinamici, nu sa se uite cu frica dupa colt.