astept opinii....
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
In cazul viramentului bancar problema cea mare este ca , in mometul efectuarii viramentului , nu se cunosc cu exactitate comisioanele (asta datorita bancilor corespondente).
Cand am intrebat la banca (Raiffeisen) cam care ar fi cuantumul lor mi s-a raspuns intre cca. 15 eur (comisionul minim, indiferent de suma) si cca.60 eur (!???) .Uluitor , nu?
Asta poate fi o alta cauza pentru care se poate primi un "negativ" .
Cand am intrebat la banca (Raiffeisen) cam care ar fi cuantumul lor mi s-a raspuns intre cca. 15 eur (comisionul minim, indiferent de suma) si cca.60 eur (!???) .Uluitor , nu?
Asta poate fi o alta cauza pentru care se poate primi un "negativ" .
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Da, mai e si asta. BCR-ul era singura acum nudemult care stiu ca nu taxa nimic pt comisioanele bancilor corespondente. Nu stiu cum faceau asta, si daca mai procedeaza la fel. Aveau un comision fix la transferuri de 19USD sau 19EUR, nu mai tin minte.
In orice caz la sume mai mici, nu merita, costa mult prea mult.
In orice caz la sume mai mici, nu merita, costa mult prea mult.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Paypal in urmatorii ani nu cred sa ajunga si pe la noi. La Western Union tarifele nu sunt chiar asa de mari, la sume mai mici, e mai ieftin decat un transfer bancar. Incepe parca de la 7EUR taxa pentru un transfer de pana in 50euro, apoi 9 euro pt a transfera intre 50-100 euro, si tot asa. Prespun ca tarifele difera totusi putin de la agentie la agentie.
La Western Union taxa minima este de 14 USD (pentru plati pana la 100 USD) si apoi creste . Insa nu este acceptat totdeauna ca mijloc de plata .
BidPay este din nou activ.Alimentarea contuui se face de pe card (Mastercard sau Visa) , in USD .Nu sunt taxe platibile de cumparator .Vanzatorului i se retin cca.3% care-i suporta tot cumparatorul .
Contul l-am deschis insa inca nu l-am utilizat ptr.plati .Problema este ca inafara U.S. este putin acceptat
BidPay este din nou activ.Alimentarea contuui se face de pe card (Mastercard sau Visa) , in USD .Nu sunt taxe platibile de cumparator .Vanzatorului i se retin cca.3% care-i suporta tot cumparatorul .
Contul l-am deschis insa inca nu l-am utilizat ptr.plati .Problema este ca inafara U.S. este putin acceptat
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
In cazul cand trimiteti USD atunci o fi 14$ taxa minima, dar cand trimiteti euro, atunci la unele banci tariful minim este 7EUR. Bidpay nu prea e acceptat in in afara US ma gandesc pentru ca trimite niste cecuri care dureaza peste o luna pana sa le incaseze vanzatorul si mai trebuie platite si taxe la banca. Pentru Europa ar mai fi moneybokers.com care este usor de utilizat si rapid.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin