Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
Fişiere ataşate
Clipboard01.jpg (53.32 KiB) Vizualizat de 5925 ori
Aldor scrie:Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...
Poate pana la urma ati facut o afacere buna si nu ati luatn o teapa asa cum ati spus intr-un alt mesaj....e prima data cand imi pare rau ca am vandut cuiva ceva, asta e si greseala mea.
quote="badin19"]
Aldor scrie:Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...[/quote]
sebii scrie:Poate pana la urma ati facut o afacere buna si nu ati luatn o teapa asa cum ati spus intr-un alt mesaj....e prima data cand imi pare rau ca am vandut cuiva ceva, asta e si greseala mea.
quote="badin19"]
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...