1000 lei 1947

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
badin19

1000 lei 1947

Mesaj de badin19 »

cam cat valoreaza acesta bancnota?

Imagine
Imagine
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
Fişiere ataşate
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (53.32 KiB) Vizualizat de 5930 ori
badin19

Mesaj de badin19 »

Aldor scrie:Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mai am de lucru la catalogul cu bancnotele romanesti, mai dureaza cel putin o saptamana-doua, momentan siteul revistei are prioritate.
badin19

Mesaj de badin19 »

Aldor scrie:Mai am de lucru la catalogul cu bancnotele romanesti, mai dureaza cel putin o saptamana-doua, momentan siteul revistei are prioritate.
ok am inteles. si daca nu sunt indiscret fata de preturile actuale de pe site, cam care ar fi cea mai mare crestere si ce mai mare scadere? :)
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

N-am idee, sunt mult prea multe schimbari. Practic aproape la fiecare.
badin19

Mesaj de badin19 »

Aldor scrie:N-am idee, sunt mult prea multe schimbari. Practic aproape la fiecare.
ok atunci astept cu nerabdare noul site. dar acesta are sectiunea completa? deoarece actualul de la 200 lei in sus nu mai are nimic.
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

O sa fie completa.
sebii

Mesaj de sebii »

Poate pana la urma ati facut o afacere buna si nu ati luatn o teapa asa cum ati spus intr-un alt mesaj....e prima data cand imi pare rau ca am vandut cuiva ceva, asta e si greseala mea.

quote="badin19"]
Aldor scrie:Preturile in fragmentul de tabel din imaginea atasata sunt pentru stari VF-XF-aUNC, deci cred ca sunt bune numai orientativ, intrucat piesa dvs. e sub F.
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...[/quote]
badin19

Mesaj de badin19 »

sebii scrie:Poate pana la urma ati facut o afacere buna si nu ati luatn o teapa asa cum ati spus intr-un alt mesaj....e prima data cand imi pare rau ca am vandut cuiva ceva, asta e si greseala mea.

quote="badin19"]
ok multumesc mult, cand apare acest site?, deci nu am dat mult pe ea... 60 ron...
[/quote]

v-am raspuns in partea cealalta.
Divide et impera
Scrie răspuns