cumpar bancnota 100000 cam din 2000
cumpar bancnota 100000 cam din 2000
cumpar urgent cine are???
-
cristoph
In primul rand bancnota respectiva are anul 2001 de emisiune pe ea. Poate totusi ar trebui sa mai cautati pe internet inainte sa postati mesaje.
Si ca o sugestie, cred ca ar fi mult mai usor sa va grupati mesajele cumparare / vanzare intr-un singur topic. Este mult mai usor pentru cineva sa aceseze un singur mesaj decat sa dea 5-6 clikuri pentru a citi mesaje diferite.
Si ca o sugestie, cred ca ar fi mult mai usor sa va grupati mesajele cumparare / vanzare intr-un singur topic. Este mult mai usor pentru cineva sa aceseze un singur mesaj decat sa dea 5-6 clikuri pentru a citi mesaje diferite.
cred ca domnul katos pune posturi doar de dragul de a posta, nici el nu stie ce doreste bancnote "cam din", mai nou a pus un post identic cu cel pus de mine acum cateva saptamani (defapt a dat copy/paste)... deci cine stie ce va urma...cristoph scrie:In primul rand bancnota respectiva are anul 2001 de emisiune pe ea. Poate totusi ar trebui sa mai cautati pe internet inainte sa postati mesaje.
Divide et impera