cumpar bancnota 100000 cam din 2000

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
katos

cumpar bancnota 100000 cam din 2000

Mesaj de katos »

cumpar urgent cine are???
cristoph

Mesaj de cristoph »

Si din ce tara ar trebui sa fie bancnota asta de 100.000 "cam din 2000".
katos

Mesaj de katos »

pai din romania din plastic
mam exprimat prost :D
cristoph

Mesaj de cristoph »

In primul rand bancnota respectiva are anul 2001 de emisiune pe ea. Poate totusi ar trebui sa mai cautati pe internet inainte sa postati mesaje.

Si ca o sugestie, cred ca ar fi mult mai usor sa va grupati mesajele cumparare / vanzare intr-un singur topic. Este mult mai usor pentru cineva sa aceseze un singur mesaj decat sa dea 5-6 clikuri pentru a citi mesaje diferite.
badin19

Mesaj de badin19 »

cristoph scrie:In primul rand bancnota respectiva are anul 2001 de emisiune pe ea. Poate totusi ar trebui sa mai cautati pe internet inainte sa postati mesaje.

Si ca o sugestie, cred ca ar fi mult mai usor sa va grupati mesajele cumparare / vanzare intr-un singur topic. Este mult mai usor pentru cineva sa aceseze un singur mesaj decat sa dea 5-6 clikuri pentru a citi mesaje diferite.
cred ca domnul katos pune posturi doar de dragul de a posta, nici el nu stie ce doreste bancnote "cam din", mai nou a pus un post identic cu cel pus de mine acum cateva saptamani (defapt a dat copy/paste)... deci cine stie ce va urma...
Divide et impera
katos

Mesaj de katos »

aici chiar nam copiat fara suparare
amonra

Mesaj de amonra »

katos scrie:aici chiar nam copiat fara suparare
:P
Eo o diferenta intre a copia si a da Copy/ Paste. Nu suntem la scoala aici ca sa acuzam de plagiat la o lucrare... ( sau suntem ?? )
Pecunia non olet.
Scrie răspuns