sampanie ruseasca 1965
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- luchesse5508

sampanie ruseasca 1965
pe criteriul "etc.."....mi a"cazut" recent in mana o sticla de sampanie din rusia din anul 1965(nu face obiectul colectiilor mele) daca este cineva interesat astept oferte/evaluari
multumesc!
multumesc dlui andreka pt ajutor!
multumesc!
multumesc dlui andreka pt ajutor!
Ultima oară modificat 11 Feb 2009, 00:49 de către luchesse5508, modificat 1 dată în total.
Am primit de la dansul poza pe mail..o postez mai jos...
- Fişiere ataşate
-
- P1240067.JPG (96.44 KiB) Vizualizat de 10504 ori
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
- tripleseven

- luchesse5508

are ceva depuneri si cristale de zahar pe fund, si oricum ceva "acid" tot mai are (se observa cand este agitata sticla)Pantiru scrie:Pe eticheta scrie ca e "demidulce", zaharul ar fi un conservant bun si din acest motiv putea sa-si pastreze calitatile. Daca mergeti la Brasov la targ puteti s-o luati si facem o degustare colectiva
cat despre degustare nu pot decat sa promit in caz ca nu o sa pot sa o vand
Ce cultura bogata ai si tu despre sampanie. Eu sincer nu am auzit despre nicio samapanie sa nu poata fi consumata pe motiv ca ar fi expirata... da, poate daca te referi la vinul spumos cu termenul de valabilitate pe el, dar in nici un caz la o sticla de sampanie... Tu cum crezi ca se invecheste sampania, daca nu in sticla..si atunci cum sa expire dupa 1 an ... Recent, in aprilie `09, s-a degustat o sticla din cea mai veche sampanie din lume, un Perrier Jouet din 1825, care inca mai avea linii fine de bule...or fi ajuns aia toti la spital, cu `toxinfectie alimentara`...ZAR scrie:Sampania are termen de valabilitate limitat, in general 1 an, deci sigur nu mai e ''comestibila''.
Dar e buna pt. colectionarii de sticle diverse.
- luchesse5508