sampanie ruseasca 1965

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
luchesse5508

sampanie ruseasca 1965

Mesaj de luchesse5508 »

pe criteriul "etc.."....mi a"cazut" recent in mana o sticla de sampanie din rusia din anul 1965(nu face obiectul colectiilor mele) daca este cineva interesat astept oferte/evaluari
multumesc!
multumesc dlui andreka pt ajutor!
Ultima oară modificat 11 Feb 2009, 00:49 de către luchesse5508, modificat 1 dată în total.
andreka

Mesaj de andreka »

Poze? Marca sampaniei?
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
andreka

Mesaj de andreka »

Am primit de la dansul poza pe mail..o postez mai jos...
Fişiere ataşate
P1240067.JPG
P1240067.JPG (96.44 KiB) Vizualizat de 10507 ori
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
ZAR

Mesaj de ZAR »

Sampania are termen de valabilitate limitat, in general 1 an, deci sigur nu mai e ''comestibila''.
Dar e buna pt. colectionarii de sticle diverse. :)
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Pe eticheta scrie ca e "demidulce", zaharul ar fi un conservant bun si din acest motiv putea sa-si pastreze calitatile. Daca mergeti la Brasov la targ puteti s-o luati si facem o degustare colectiva :lol:
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

In locul dv as incerca sa o vand pe ebay.com, sunt multi colectionari de vinuri si banuiesc ca ati primi un pret bunicel pt ea!
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

Pantiru scrie:Pe eticheta scrie ca e "demidulce", zaharul ar fi un conservant bun si din acest motiv putea sa-si pastreze calitatile. Daca mergeti la Brasov la targ puteti s-o luati si facem o degustare colectiva :lol:
are ceva depuneri si cristale de zahar pe fund, si oricum ceva "acid" tot mai are (se observa cand este agitata sticla)
cat despre degustare nu pot decat sa promit in caz ca nu o sa pot sa o vand :wink:
zgarcea
nou in forum
nou in forum

Mesaj de zgarcea »

ZAR scrie:Sampania are termen de valabilitate limitat, in general 1 an, deci sigur nu mai e ''comestibila''.
Dar e buna pt. colectionarii de sticle diverse. :)
Ce cultura bogata ai si tu despre sampanie. Eu sincer nu am auzit despre nicio samapanie sa nu poata fi consumata pe motiv ca ar fi expirata... da, poate daca te referi la vinul spumos cu termenul de valabilitate pe el, dar in nici un caz la o sticla de sampanie... Tu cum crezi ca se invecheste sampania, daca nu in sticla..si atunci cum sa expire dupa 1 an ... Recent, in aprilie `09, s-a degustat o sticla din cea mai veche sampanie din lume, un Perrier Jouet din 1825, care inca mai avea linii fine de bule...or fi ajuns aia toti la spital, cu `toxinfectie alimentara`...
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

:D :D :D
n am vrut sa contrazic atunci ca un nestiutor ce sunt in domeniu!
mercic pt ajutor!
Scrie răspuns