am gasit această poză pe net, nu mai rețin unde, ce puteți să îmi spuneți despre acest pliant? e prima dată când vad așa ceva. este emis de BNR? cât costă unul? are cineva de vânzare? ...
Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
cristoph scrie:Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
așa m-am gândit și eu.... oricum suntem tari! avem două personalități acolo, pe Brîncuși și Eminescu, oricum super ideea și destul de bine realizat.
cristoph scrie:Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
așa m-am gândit și eu.... oricum suntem tari! avem două personalități acolo, pe Brîncuși și Eminescu, oricum super ideea și destul de bine realizat.
Din cate vad eu sunt bancnote comune, fara mare valoare de piata si catalog. Probabil cineva a cumparat un lot mare din aceste bancnote si ca sa scape de ele a recurs la acest procedeu.