plinat de prezentare a bancnotei de 500 lei 1992

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
badin19

plinat de prezentare a bancnotei de 500 lei 1992

Mesaj de badin19 »

am gasit această poză pe net, nu mai rețin unde, ce puteți să îmi spuneți despre acest pliant? e prima dată când vad așa ceva. este emis de BNR? cât costă unul? are cineva de vânzare? ...

Imagine
Divide et impera
cristoph

Mesaj de cristoph »

Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
sebii

Mesaj de sebii »

eu am un pliant de prezentare la bancnota de 500000 lei de plastic, care cred ca e totusi de la bnr. cum dau de el o sa il postez
badin19

Mesaj de badin19 »

cristoph scrie:Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
așa m-am gândit și eu.... oricum suntem tari! avem două personalități acolo, pe Brîncuși și Eminescu, oricum super ideea și destul de bine realizat.
Divide et impera
badin19

Mesaj de badin19 »

sebii scrie:eu am un pliant de prezentare la bancnota de 500000 lei de plastic, care cred ca e totusi de la bnr. cum dau de el o sa il postez
este acel pliant cu coala netăiată?
Divide et impera
cristoph

Mesaj de cristoph »

badin19 scrie:
cristoph scrie:Sigur nu este emis de BNR, nu prezinta sigla bancii. Probabil sunt facute in strainatate pentru a vinde anumite bancnote, dupa cum vedeti pe el exista mai multe personalitati.
așa m-am gândit și eu.... oricum suntem tari! avem două personalități acolo, pe Brîncuși și Eminescu, oricum super ideea și destul de bine realizat.
Din cate vad eu sunt bancnote comune, fara mare valoare de piata si catalog. Probabil cineva a cumparat un lot mare din aceste bancnote si ca sa scape de ele a recurs la acest procedeu.
badin19

Mesaj de badin19 »

da, cred că aveți dreptate, nu văd nici sigla BNR și seria bancnotei este normală adică nu este ca la cele de 2000 lei cu eclipsa 001A.
Divide et impera
ioan50

500.000

Mesaj de ioan50 »

cred ca acesta este
Fişiere ataşate
pliant.jpg
pliant.jpg (81.29 KiB) Vizualizat de 11574 ori
SCHIMB DE IDEI
badin19

Mesaj de badin19 »

a, da, îl știu dar cel cu bancnota de 500 lei 1992 , chiar conține o bancnotă este asemenea cu cel de 2000 lei cu eclipsa
Divide et impera
sebii

Re: 500.000

Mesaj de sebii »

ioan50 scrie:cred ca acesta este
da acesta este...m-ati scutit de o cautare :D
cristoph

Re: 500.000

Mesaj de cristoph »

sebii scrie:
ioan50 scrie:cred ca acesta este
da acesta este...m-ati scutit de o cautare :D
Pai acesta cred ca este un pliant de prezentare a noii emisiuni de 500.000 lei. Ma gandeam ca va referiti la un pliant gen bancnota eclipsa.
Scrie răspuns