Targ Brasov

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Intradevar, slab targul, parca era dintre cele din vara. E adevarat ca am ajuns tarziu, dar chiar si asa, nu am luat decat o moneda si cateva carti postale, de la vanzatori din Bucuresti ( ilustrate pe care le puteam achizitiona fara sa ajung la Brasov :) ), insa a fost asa, sa nu plec cu mana goala.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

traistaru scrie:Ce parere aveti despre targ? cum vi s-a parut? ati facut ceva tranzactii? pentru ca eu sunt un pic cam dezamagit ... am cumparat foarte putine piese. Ca o impresie generala: piesele bune erau la un pret mare, as zice mult peste ultima lista a lui Aldor.
Apropos de asta.. intotdeauna o sa gasiti vanzatori care o sa ceara mult peste orice pret din orice catalog, la fel cum o sa gasiti si piese sub preturile respective.
La BV am gasit din nou destul de multi vanzatori care habar n-aveau ce vand, si cereau preturi rupte total din realitate. Eu in general cand vad asa ceva nici nu mai incerc sa negociez, ci plec pur si simplu. De data asta a fost unul care a venit dupa mine si a tot insistat sa-i ofer un pret. Am zis o cifra a zis si el una, i-am zis din nou multumesc si larevedere dar nu s-a lasat si pana la urma ne-am inteles cam la jumatatea sumei cerute initial, care a fost un pret foarte corect. Respectivul nici macar n-a stiut pentru cine au fost emise monedele pe care le vindea.
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Eu unul nici nu am trecut pe la anumite mese, intrucat stiam cam ce preturi sunt vehiculate si am zis ca mai bine caut in alta parte ceva decat sa pierd timpul cu privitul. In rest am facut destule achizitii si am si vandut cateva piese. Targul a fost cam printre cele mai slabe targuri la care am fost la Brasov.
NIHIL SINE DEO!
andreka

Mesaj de andreka »

Exact chestia asta cu maritul pretului de la targ la targ pentru piese care nu se vand luni bune ma uimeste pe mine. Stiu vanzator de la care imi trebuie o piesa si m-am intalnit cu el la 6 targuri si nimic,doar pretul sa schimbat...evident a crescut. Oare sa-si faca reclama cu piesele astea, nu are nevoie de bani sau nu inteleg...?
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
banivechi

Mesaj de banivechi »

Adica vreti o piesa de la cineva, si de 6 ori ati fost la tirg, ati vazut piesa si n-ati luat-o? Asta da (ne)hotarire! :-)
andreka

Mesaj de andreka »

Pai daca s-a dublat pretul. Nu e vorba de nehotarare.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
badin19

Mesaj de badin19 »

andreka scrie:5 milioane 1947
100.000 25 ian 1947
50 bani bgr
2 lei 1915
Toate le aveam dar nu in stare unc...am facut ceva schimburi si am mai dat ceva banuti, sunt multumit in mare parte.
si pe 5 mil cat ati dat? daca nu sunt indiscret.....
Divide et impera
banivechi

Mesaj de banivechi »

andreka scrie:Pai daca s-a dublat pretul. Nu e vorba de nehotarare.
Inteleg. Vi s-a intimplat ce am patit si eu si alti colegi cu jetoanele. Cum apaream , se dubla pretul... Si uite asa, de doi ani n-am mai cumparat nici UN jeton . De-al dracului...
Si asa imi aduc aminte ca am o datorie catre Consult.... Domnule daca citesti postul asta, da-mi un PM sa vad ce-ti pot oferi...
andreka

Mesaj de andreka »

Va garantez ca pana la targul viitor am bancnota si o iau cu mine si am sa o flutur prin fata lui... :)
*
*
badin19

Mesaj de badin19 »

ce anume va trebuie? :D
Divide et impera
andreka

Mesaj de andreka »

2000 lei martie 1945
*
*
andreka

Mesaj de andreka »

Ceva impresii despre targul de la Brasov...?
*
*
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Foarte dinamic, multa marfa de calitate, vanzatori dispusi sa lase din pret, dar si multe falsuri, poate mai multe decat de obicei. In continuare Number One in Romania.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu as zice ca acesta a fost cel mai slab targ de la BV, din cate am vazut eu pana acum. :)

Participare destul de redusa, comparativ cu aglomeratia de la celelalte targuri, acum a fost chiar prea "aerisit". Atasez si cateva imagini pe care le-am facut candva intre orele 8-9. Eu personal am cumparat decat niste ilustrate vechi, la capitolul monede+bancnote nu am gasit nimic, zero. Noroc cu micile excursii prin zona - Prejmer - Harman - Viscri - altfel as fi zis ca pentru mine n-a meritat deplasarea.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Scrie răspuns