Targ Brasov
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Apropos de asta.. intotdeauna o sa gasiti vanzatori care o sa ceara mult peste orice pret din orice catalog, la fel cum o sa gasiti si piese sub preturile respective.traistaru scrie:Ce parere aveti despre targ? cum vi s-a parut? ati facut ceva tranzactii? pentru ca eu sunt un pic cam dezamagit ... am cumparat foarte putine piese. Ca o impresie generala: piesele bune erau la un pret mare, as zice mult peste ultima lista a lui Aldor.
La BV am gasit din nou destul de multi vanzatori care habar n-aveau ce vand, si cereau preturi rupte total din realitate. Eu in general cand vad asa ceva nici nu mai incerc sa negociez, ci plec pur si simplu. De data asta a fost unul care a venit dupa mine si a tot insistat sa-i ofer un pret. Am zis o cifra a zis si el una, i-am zis din nou multumesc si larevedere dar nu s-a lasat si pana la urma ne-am inteles cam la jumatatea sumei cerute initial, care a fost un pret foarte corect. Respectivul nici macar n-a stiut pentru cine au fost emise monedele pe care le vindea.
Eu unul nici nu am trecut pe la anumite mese, intrucat stiam cam ce preturi sunt vehiculate si am zis ca mai bine caut in alta parte ceva decat sa pierd timpul cu privitul. In rest am facut destule achizitii si am si vandut cateva piese. Targul a fost cam printre cele mai slabe targuri la care am fost la Brasov.
NIHIL SINE DEO!
Exact chestia asta cu maritul pretului de la targ la targ pentru piese care nu se vand luni bune ma uimeste pe mine. Stiu vanzator de la care imi trebuie o piesa si m-am intalnit cu el la 6 targuri si nimic,doar pretul sa schimbat...evident a crescut. Oare sa-si faca reclama cu piesele astea, nu are nevoie de bani sau nu inteleg...?
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
*
Inteleg. Vi s-a intimplat ce am patit si eu si alti colegi cu jetoanele. Cum apaream , se dubla pretul... Si uite asa, de doi ani n-am mai cumparat nici UN jeton . De-al dracului...andreka scrie:Pai daca s-a dublat pretul. Nu e vorba de nehotarare.
Si asa imi aduc aminte ca am o datorie catre Consult.... Domnule daca citesti postul asta, da-mi un PM sa vad ce-ti pot oferi...
Va garantez ca pana la targul viitor am bancnota si o iau cu mine si am sa o flutur prin fata lui... 
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
*
*
- marcus aurelius

Foarte dinamic, multa marfa de calitate, vanzatori dispusi sa lase din pret, dar si multe falsuri, poate mai multe decat de obicei. In continuare Number One in Romania.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu as zice ca acesta a fost cel mai slab targ de la BV, din cate am vazut eu pana acum. 
Participare destul de redusa, comparativ cu aglomeratia de la celelalte targuri, acum a fost chiar prea "aerisit". Atasez si cateva imagini pe care le-am facut candva intre orele 8-9. Eu personal am cumparat decat niste ilustrate vechi, la capitolul monede+bancnote nu am gasit nimic, zero. Noroc cu micile excursii prin zona - Prejmer - Harman - Viscri - altfel as fi zis ca pentru mine n-a meritat deplasarea.

Participare destul de redusa, comparativ cu aglomeratia de la celelalte targuri, acum a fost chiar prea "aerisit". Atasez si cateva imagini pe care le-am facut candva intre orele 8-9. Eu personal am cumparat decat niste ilustrate vechi, la capitolul monede+bancnote nu am gasit nimic, zero. Noroc cu micile excursii prin zona - Prejmer - Harman - Viscri - altfel as fi zis ca pentru mine n-a meritat deplasarea.