identificare piesa
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
identificare piesa
Buna ziua tuturor. Va rog daca cineva are vreo idee despre acest ..medalion (cred ca este medalion) din bronz, 11gr. ,si 25cm lungime. Reprezinta o bufnita, si dupa mine l-as folosi ca breloc
Va rog daca este o chestie mai veche, sau ceva de ...balci ? Va multumesc Cu stima Nicu
- Fişiere ataşate
-
- IMG.jpg (17.88 KiB) Vizualizat de 1638 ori
-
- IMG_0001.jpg (19.36 KiB) Vizualizat de 1638 ori
-
- IMG_0002.jpg (17.23 KiB) Vizualizat de 1638 ori
cateva date ar fi utile, gr, mm, parca ar avea shi ceva urme de spoiala, din ce imi aduc eu aminte bufnita este un atribut al inteleptiuni, legatura cu zeita atena, dar dupa cum este fabricat putin posibil , cautati simbolista bufnitei pe net si poate gasiti alta pista, mult noroc
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!
Multumesc pentru ajutor. Am gasit si eu ceva referitor la trei bufnite cred, isa nu-mi aduc aminte pe unde. La dimensiuni am gresit. Am scris :centimetri in loc de milimetricuburo83 scrie:cateva date ar fi utile, gr, mm, parca ar avea shi ceva urme de spoiala, din ce imi aduc eu aminte bufnita este un atribut al inteleptiuni, legatura cu zeita atena, dar dupa cum este fabricat putin posibil , cautati simbolista bufnitei pe net si poate gasiti alta pista, mult noroc