identificare piesa

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

identificare piesa

Mesaj de buzynik »

Buna ziua tuturor. Va rog daca cineva are vreo idee despre acest ..medalion (cred ca este medalion) din bronz, 11gr. ,si 25cm lungime. Reprezinta o bufnita, si dupa mine l-as folosi ca breloc :oops: Va rog daca este o chestie mai veche, sau ceva de ...balci ? Va multumesc Cu stima Nicu
Fişiere ataşate
IMG.jpg
IMG.jpg (17.88 KiB) Vizualizat de 1643 ori
IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (19.36 KiB) Vizualizat de 1643 ori
IMG_0002.jpg
IMG_0002.jpg (17.23 KiB) Vizualizat de 1643 ori
cuburo83

Mesaj de cuburo83 »

cateva date ar fi utile, gr, mm, parca ar avea shi ceva urme de spoiala, din ce imi aduc eu aminte bufnita este un atribut al inteleptiuni, legatura cu zeita atena, dar dupa cum este fabricat putin posibil , cautati simbolista bufnitei pe net si poate gasiti alta pista, mult noroc
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!
buzynik

Mesaj de buzynik »

cuburo83 scrie:cateva date ar fi utile, gr, mm, parca ar avea shi ceva urme de spoiala, din ce imi aduc eu aminte bufnita este un atribut al inteleptiuni, legatura cu zeita atena, dar dupa cum este fabricat putin posibil , cautati simbolista bufnitei pe net si poate gasiti alta pista, mult noroc
Multumesc pentru ajutor. Am gasit si eu ceva referitor la trei bufnite cred, isa nu-mi aduc aminte pe unde. La dimensiuni am gresit. Am scris :centimetri in loc de milimetri :oops: Scuze. Nu stiu ce etalon de comparatie sa pun langa piesa. Nu sunt urme de spoiala. Toata piesa era aproape neagra. Am sterso doar cu o carpa umeda. Si asa am impresia ca am insistat prea mult. Oricum incaodata multumesc. Am sa mai caut si eu. O seara buna Cu stima Nicu
Scrie răspuns