BUCURESTI ROM-ANTIQUE DECEMBRIE

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

KARAMIHAI

BUCURESTI ROM-ANTIQUE DECEMBRIE

Mesaj de KARAMIHAI »

S-a anuntat noul targ Rom-antique pe data de 1 - 3 decembrie.
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Pentru afisul expozitiei si alte detalii urmati linkul de mai jos:

http://www.wtcb.ro/events/2006/rom_anti ... index.html
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Poate ANR-istii care suntem din Bucuresti am putea sa ne intalnim cu aceasta ocazie :) .
Mihai
florin232

Mesaj de florin232 »

Mihai Caracotea scrie:Poate ANR-istii care suntem din Bucuresti am putea sa ne intalnim cu aceasta ocazie :) .
Dap. Bem o cafea jos in WTP ;)
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

S-a stabilim de principiu ziua, sambata sau duminica (eu cred ca pe 1 lucrez), in functie de cum pot majoritatea si dupa aceea o ora si un loc de intalnire :D .
Mihai
GLV

Mesaj de GLV »

Duminica ar fi mai bine.Atunci e singura mea zi libera.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Si eu sunt de acord cu duminica.
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Sunt convins ca toti avem un program incarcat, dar ma gandeam ca macar cu ocazia celui mai important targ care se mai tine in 2006 in Bucuresti, ne putem intalni (imbinand utilul cu placutul).Din punctul meu de vedere reactia la propunerea mea de pana acum (doar 2 persoane au raspuns) este dezamagitoare :( .Poate sunt eu putin defazat cu aceasta propunere :noidea: ..........asta e :whistle: .
Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Ma mir si eu, dar poate week-endul prelungit sa fie de vina. Merge lumea la munte :)
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Eu nu am gasit niciodata nimic interesant la targurile Rom-antique. Daca vreti sa ne intalnim sa mai stam de vorba, as prefera sa fie dupa-amiaza sau seara.
consult

Mesaj de consult »

Si eu voi fi acolo, cu siguranta. Si sambata, si duminica; asteptam doar sa se stabileasca o ora care sa fie potrivita pentru cat mai multi dintre noi pentru a ne intalni.
consult

Mesaj de consult »

dragos03 scrie:Eu nu am gasit niciodata nimic interesant la targurile Rom-antique. Daca vreti sa ne intalnim sa mai stam de vorba, as prefera sa fie dupa-amiaza sau seara.
Desi trebuie sa fiu de acord cu Dragos. O singura data am gasit ceva interesant pentru mine la Rom-Antique (interesant si care sa nu aiba un pret exorbitant). Dar deoarece este aproape de locuinta mea, ma duc de fiecare data cand se tine.
florin232

Mesaj de florin232 »

Eu cred ca voi trece in primul rand vineri pe acolo, dar daca se stabileste o ora clara voi incerca sa ajung si duminica.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

dragos03 scrie:Eu nu am gasit niciodata nimic interesant la targurile Rom-antique.
Eu ma duc in primul rand ca sa imi mai clatesc ochii.Din cand in cand am mai cumparat si cate ceva.
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Este totusi singurul targ caruia organizatorii ii fac publicitate, totusi putin cam excusivist, avand preturi mari pt inchirierea standurilor fapt ce duce la o participare relativ restransa a vanzatorilor de monede/medalii/decoratii. Multi nu viziteaza de teama ca preturile ar fi mari, data fiind locatia. Mai este si destul de departe. Cu toate acestea niciodata nu am plecat de la Romantiq cu "mana goala" :D
Scrie răspuns