Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
S-a stabilim de principiu ziua, sambata sau duminica (eu cred ca pe 1 lucrez), in functie de cum pot majoritatea si dupa aceea o ora si un loc de intalnire .
Sunt convins ca toti avem un program incarcat, dar ma gandeam ca macar cu ocazia celui mai important targ care se mai tine in 2006 in Bucuresti, ne putem intalni (imbinand utilul cu placutul).Din punctul meu de vedere reactia la propunerea mea de pana acum (doar 2 persoane au raspuns) este dezamagitoare .Poate sunt eu putin defazat cu aceasta propunere ..........asta e .
Eu nu am gasit niciodata nimic interesant la targurile Rom-antique. Daca vreti sa ne intalnim sa mai stam de vorba, as prefera sa fie dupa-amiaza sau seara.
Si eu voi fi acolo, cu siguranta. Si sambata, si duminica; asteptam doar sa se stabileasca o ora care sa fie potrivita pentru cat mai multi dintre noi pentru a ne intalni.
dragos03 scrie:Eu nu am gasit niciodata nimic interesant la targurile Rom-antique. Daca vreti sa ne intalnim sa mai stam de vorba, as prefera sa fie dupa-amiaza sau seara.
Desi trebuie sa fiu de acord cu Dragos. O singura data am gasit ceva interesant pentru mine la Rom-Antique (interesant si care sa nu aiba un pret exorbitant). Dar deoarece este aproape de locuinta mea, ma duc de fiecare data cand se tine.
Este totusi singurul targ caruia organizatorii ii fac publicitate, totusi putin cam excusivist, avand preturi mari pt inchirierea standurilor fapt ce duce la o participare relativ restransa a vanzatorilor de monede/medalii/decoratii. Multi nu viziteaza de teama ca preturile ar fi mari, data fiind locatia. Mai este si destul de departe. Cu toate acestea niciodata nu am plecat de la Romantiq cu "mana goala"