banivechi scrie:Imi mentin in continuare si propunerea ca acest topic sa fie inchis, din motive zic eu, evidente.
Dl. banivechi discutia are rezultate clare, ati vazut ca multi colegi nu sunt de acord cu aceasta gradare. Personal am observat ca dumneavoastra sunteti un pic orgolios si nu vreti sa recunoasteti ca sunteti invins. Sa nu se inteleaga greasit, invins in sensul ca dvs. sustineti ca NGC gradeaza monedele corect (rezultatul se vede, sunt o multime de colegi care sunt contrar). Nu este frumos, nici coret sa repetati cuvantul ''topic toxic si trebuie inchis''.
Alta dovada ca si dvs ati avut nemultumiri din partea NGCbanivechi scrie: De vre-un an...
De aceea consider si eu, la 100 lei 1938 ca este masiv supraevaluata de compania de gradare.
Exista suspiciuni ca uneori companiile de gradare umfla putin evaluarile la monede non US de valoare de piata medie, poate pentru a compensa intr-un fel cei citiva zeci de dolari dati de proprietari pentru evaluarea monedei.
La monedele americane mai greu se face chestia asta acolo in general proprietarii sint nemultumiti ca monedele li se intorc acasa cu evaluari sub asteptari.
banivechi scrie:NGC a acordat MS64 si MS65.banivechi scrie:2 lei MS 63 si 1 leu MS 64?
La 1 Leu 1924 cel putin au gresit catastrofal. Am intrat pe site-ul lor si le-am atras atentia
P.S>. Si da, 10 lire 1927 sint MS62.
Nu se vede..ati fost invins de mult si nu vreti sa recunoasteti
banivechi scrie: iar daca mi se demonstreaza ca gresesc pot fi atit de fair play incit sa ma recunosc invins .
Nu o fac pentru a aprinde discutia ci doar pentru a arata faptul ca dl. banivechi nu-si recunoaste infrangerea, si va tot legati de faptul ca eu nu-s numismat...nu am dubii, am zis-o eu, dar alti colegi sunt!!. Atunci eu ma retrag din discutie si las colegi care se vede ca au experienta bogata in Numismatica (cum ar fi dl. Hunter). Si sunt convins 100% ca aceasta discutie nu afecteaza moneda la pretul final. Cu stima Alin
P.S Nu considerati FURIE parerile mele.