10 bani 1867 eticheta
10 bani 1867 eticheta
Buna ziua!Am si eu o intrebare:Am vazut pe un site moneda de 10 bani 1867(Heaton) care are eticheta "CP",ce inseamna acest "CP"?
Cu scuze pentru ca am postat aici...stie cineva daca exista falsuri de epoca la 10 bani 1867?am luat o moneda tocmai ca mi-a parut fals,are 9.39g si pare turnata,are si niste stropi de material pe ea,poate are cineva poze sau o adresa cu falsurile acestei monede,va multumesc.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
As fi curios sa vad poze cu piesa dumneavoastra, daca se poate. Multumesc.EUXIN RO scrie:Cu scuze pentru ca am postat aici...stie cineva daca exista falsuri de epoca la 10 bani 1867?am luat o moneda tocmai ca mi-a parut fals,are 9.39g si pare turnata,are si niste stropi de material pe ea,poate are cineva poze sau o adresa cu falsurile acestei monede,va multumesc.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
iar revin la poze,nu pot sa fac poze la monede,etc cu aparatul meu chiar daca e digital,mai am o medalie V.Alecsandri cu o litera ciudata,la alta postare care tot poza asteapta,i-mi pare rau.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
-
babanezu

EUXIN RO scrie:iar revin la poze,nu pot sa fac poze la monede,etc cu aparatul meu chiar daca e digital,mai am o medalie V.Alecsandri cu o litera ciudata,la alta postare care tot poza asteapta,i-mi pare rau.
Daca aveti timp si disponibilitate pentru o plimbare maine pana in zona Anchor Plazza (pe B-dul Timisoara) , ma ofer sa vi le fotografiez eu