10 bani 1867 eticheta

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
Andrei95

10 bani 1867 eticheta

Mesaj de Andrei95 »

Buna ziua!Am si eu o intrebare:Am vazut pe un site moneda de 10 bani 1867(Heaton) care are eticheta "CP",ce inseamna acest "CP"?
babanezu

Mesaj de babanezu »

cp- colectie privata/particulara/personala
Andrei95

Mesaj de Andrei95 »

Am inteles!ms!
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Cu scuze pentru ca am postat aici...stie cineva daca exista falsuri de epoca la 10 bani 1867?am luat o moneda tocmai ca mi-a parut fals,are 9.39g si pare turnata,are si niste stropi de material pe ea,poate are cineva poze sau o adresa cu falsurile acestei monede,va multumesc.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Mike

Mesaj de Mike »

Am vazut un fals turnat la ultimul targ de la Brasov. Cu siguranta era de epoca.
capa

Mesaj de capa »

EUXIN RO scrie:Cu scuze pentru ca am postat aici...stie cineva daca exista falsuri de epoca la 10 bani 1867?am luat o moneda tocmai ca mi-a parut fals,are 9.39g si pare turnata,are si niste stropi de material pe ea,poate are cineva poze sau o adresa cu falsurile acestei monede,va multumesc.
As fi curios sa vad poze cu piesa dumneavoastra, daca se poate. Multumesc.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

iar revin la poze,nu pot sa fac poze la monede,etc cu aparatul meu chiar daca e digital,mai am o medalie V.Alecsandri cu o litera ciudata,la alta postare care tot poza asteapta,i-mi pare rau.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Mike

Mesaj de Mike »

Setati aparatul pe modul macro (butonul cu o floare). Daca nu focalizeaza, indepartati-l de piesa pana ce obtineti o imagine clara pe ecran. Aer si in piept si fotografiati :D

Ar trebui sa mearga. Si eu sunt curios sa vad piesa.
babanezu

Mesaj de babanezu »

EUXIN RO scrie:iar revin la poze,nu pot sa fac poze la monede,etc cu aparatul meu chiar daca e digital,mai am o medalie V.Alecsandri cu o litera ciudata,la alta postare care tot poza asteapta,i-mi pare rau.

Daca aveti timp si disponibilitate pentru o plimbare maine pana in zona Anchor Plazza (pe B-dul Timisoara) , ma ofer sa vi le fotografiez eu :) ... vad ca sunteti din Bucuresti.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Va multumesc si trimit PM
(C.Cantacuzino)
Scrie răspuns