Probleme pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
cartelcoserv

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Asa este.
Acu cateva zile am incercat sa licitez la doua produse. Mi-a luat aprox. 5minute in total sa inregistrez cele doua oferte. Si nu e din vina conexiunii la internet, am conexiune foarte buna.
Si acu mai devreme am incercat sa raspund la un mesaj primit pe okazii, mi-a luat 3-4 minute, e enorm de mult.
Acu cateva zile am incercat sa licitez la doua produse. Mi-a luat aprox. 5minute in total sa inregistrez cele doua oferte. Si nu e din vina conexiunii la internet, am conexiune foarte buna.
Si acu mai devreme am incercat sa raspund la un mesaj primit pe okazii, mi-a luat 3-4 minute, e enorm de mult.
Nu doar o data mi s-a intamplat ca dupa ce am contactat vanzatorul pe forumul okazii la o licitatie care ma interesa, acesta mi-a recomandat sa licitez la pret fix la o moneda de 1 RON.cartelcoserv scrie:Cred ca asta va fi si directia viitoare -> incheiem o licitatie pe okazii, de preferat de 1 ron, iar grosul il vindem in afara, prin intelegere directa. Spor la incasat comisioane, in acest caz
Apropo de acest lucru am de mai multa vreme o propunere pentru acest forum: considera cineva ca ar fi oportun un topic unde membrii forumului sa-si dezvaluie numele de utilizator de pe okazii, in asa fel incat sa fie contactati de catre alti forumisti cu privire la licitatiile active de pe okazii, dar evitand astfel comisioanele si celelalte neplaceri ale sistemului okazii? Participarea la un astfel de topic ar fi absolut voluntara, nimeni sa nu se considere obligat sa-si dezvaluie identitatea de pe okazii.
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
http://ciclist.wordpress.com/
http://ciclist.wordpress.com/
-
Diana_doamna

AM FACUT-O DE MAI MULTE ORI. DACA ESTI PE FAZA O SA VEZI CA VANZATORI SERIOSI/CUMPARATORI SERIOSI NU ISI SCHIMBA NUMELE (EVENTUAL SI-L MODIFICA PUTIN).miguelito scrie:Nu doar o data mi s-a intamplat ca dupa ce am contactat vanzatorul pe forumul okazii la o licitatie care ma interesa, acesta mi-a recomandat sa licitez la pret fix la o moneda de 1 RON.cartelcoserv scrie:Cred ca asta va fi si directia viitoare -> incheiem o licitatie pe okazii, de preferat de 1 ron, iar grosul il vindem in afara, prin intelegere directa. Spor la incasat comisioane, in acest caz
Apropo de acest lucru am de mai multa vreme o propunere pentru acest forum: considera cineva ca ar fi oportun un topic unde membrii forumului sa-si dezvaluie numele de utilizator de pe okazii, in asa fel incat sa fie contactati de catre alti forumisti cu privire la licitatiile active de pe okazii, dar evitand astfel comisioanele si celelalte neplaceri ale sistemului okazii? Participarea la un astfel de topic ar fi absolut voluntara, nimeni sa nu se considere obligat sa-si dezvaluie identitatea de pe okazii.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Asa ceva nu este permis conform regulamentului okazii.ro, si teoretic vanzatorul risca sa-i fie suspendat contul. Zic teoretic, pentru ca am vazut foarte multi vanzatori care da date de contact email/telefon in licitatii, si nu sunt deranjati de administratorii siteului.miguelito scrie:Nu doar o data mi s-a intamplat ca dupa ce am contactat vanzatorul pe forumul okazii la o licitatie care ma interesa, acesta mi-a recomandat sa licitez la pret fix la o moneda de 1 RON.cartelcoserv scrie:Cred ca asta va fi si directia viitoare -> incheiem o licitatie pe okazii, de preferat de 1 ron, iar grosul il vindem in afara, prin intelegere directa. Spor la incasat comisioane, in acest caz
Mie zilele trecute un potential client mi-a cerut o poza suplimentara la un articol pus in vanzare. Am incarcat poza, care a disparut a doua zi. Respectivul mi-a scris ca nu mai e poza, asa ca am incarcat poza din nou. Care a disparut din nou pana a doua zi. Atunci, desi nu obisnuiesc sa fac asa ceva, i-am zis omului sa liciteze la ceva mai ieftin, unde avem listate mai multe bucati, si o sa-i trimit poza pe mail. Si m-am trezit cu un avertisment de la administratorii okazii.ro, "tentativa de frauda". Faina treaba.
- valentinian

Se pare ca la Okazii.ro se potriveste zicala: ''Drumul spre Iad este pavat cu intentii bune''. Au fost atatea propuneri aici dar s-au concretizat complet alte idei.
Colegul Alex este atat de saritor si amabil ca am intrat iar pe Okazii si bineinteles ca mergea ff fff prost si am renuntat rapid... Pana la urma ''merge prost'' inseamna ceva foarte simplu de rezolvat, nu e rocket science, e doar bandwith, pe care nu se indura sa o cumpere/plateasca desi presupun ca au serverele lor deci nici macar de plata nu ar fi vb.
Recunosc in discursul lui Alex filozofia politica a zilelor noastre: ''Zic ca tine dar fac tot ca mine''.
Multa bafta in utilizarea Okazii.ro! Chiar aveti nevoie.
Colegul Alex este atat de saritor si amabil ca am intrat iar pe Okazii si bineinteles ca mergea ff fff prost si am renuntat rapid... Pana la urma ''merge prost'' inseamna ceva foarte simplu de rezolvat, nu e rocket science, e doar bandwith, pe care nu se indura sa o cumpere/plateasca desi presupun ca au serverele lor deci nici macar de plata nu ar fi vb.
Recunosc in discursul lui Alex filozofia politica a zilelor noastre: ''Zic ca tine dar fac tot ca mine''.
Multa bafta in utilizarea Okazii.ro! Chiar aveti nevoie.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
Eh, nu neaparat. Poate insemna si o alta resursa limitata, sau prost proiectata. Eu as paria ca e vorba de vreo baza de date.valentinian scrie:Pana la urma ''merge prost'' inseamna ceva foarte simplu de rezolvat, nu e rocket science, e doar bandwith, pe care nu se indura sa o cumpere/plateasca desi presupun ca au serverele lor deci nici macar de plata nu ar fi vb.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
- valentinian