Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
bach08

Mesaj de bach08 »

Mercador nu cred ca o sa fie vreodata pt colectionari. Regret insa ca aukro.ro a dat faliment acum 2-3 ani, daca se tineau de treaba era cu 10 clase peste okazii...
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

Maurul si-a facut datoria!Traiasca regele!! :arhh:
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

De cateva zile okazii.ro merge infiorator de prost
La cateva minute, site-ul pica, practic nu poti lucra aproape deloc pe el.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Asa este.
Acu cateva zile am incercat sa licitez la doua produse. Mi-a luat aprox. 5minute in total sa inregistrez cele doua oferte. Si nu e din vina conexiunii la internet, am conexiune foarte buna.
Si acu mai devreme am incercat sa raspund la un mesaj primit pe okazii, mi-a luat 3-4 minute, e enorm de mult.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

Nu comentez parerile despre ebay, mercador ca nu si-ar avea rostul.

intr-adevar merge greu site-ul dar sper ca echipa tehnica sa remedieze cat mai repede.
cosmin_sm

Mesaj de cosmin_sm »

Nu merge deloc.........
miguelito

Mesaj de miguelito »

cartelcoserv scrie:Cred ca asta va fi si directia viitoare -> incheiem o licitatie pe okazii, de preferat de 1 ron, iar grosul il vindem in afara, prin intelegere directa. Spor la incasat comisioane, in acest caz
Nu doar o data mi s-a intamplat ca dupa ce am contactat vanzatorul pe forumul okazii la o licitatie care ma interesa, acesta mi-a recomandat sa licitez la pret fix la o moneda de 1 RON.

Apropo de acest lucru am de mai multa vreme o propunere pentru acest forum: considera cineva ca ar fi oportun un topic unde membrii forumului sa-si dezvaluie numele de utilizator de pe okazii, in asa fel incat sa fie contactati de catre alti forumisti cu privire la licitatiile active de pe okazii, dar evitand astfel comisioanele si celelalte neplaceri ale sistemului okazii? Participarea la un astfel de topic ar fi absolut voluntara, nimeni sa nu se considere obligat sa-si dezvaluie identitatea de pe okazii.
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb

http://ciclist.wordpress.com/
Diana_doamna

Mesaj de Diana_doamna »

Miguelito, nu aveti deloc o idee rea. De pilda, pe mine ma atrag anumite lucruri de pe Okazii si pentru o reducere de 10 - 15% le-as cumpara. Asadar va felicit pentru idee. Mai ramane sa vrea si domnii vanzatori.
jones2m

Mesaj de jones2m »

miguelito scrie:
cartelcoserv scrie:Cred ca asta va fi si directia viitoare -> incheiem o licitatie pe okazii, de preferat de 1 ron, iar grosul il vindem in afara, prin intelegere directa. Spor la incasat comisioane, in acest caz
Nu doar o data mi s-a intamplat ca dupa ce am contactat vanzatorul pe forumul okazii la o licitatie care ma interesa, acesta mi-a recomandat sa licitez la pret fix la o moneda de 1 RON.

Apropo de acest lucru am de mai multa vreme o propunere pentru acest forum: considera cineva ca ar fi oportun un topic unde membrii forumului sa-si dezvaluie numele de utilizator de pe okazii, in asa fel incat sa fie contactati de catre alti forumisti cu privire la licitatiile active de pe okazii, dar evitand astfel comisioanele si celelalte neplaceri ale sistemului okazii? Participarea la un astfel de topic ar fi absolut voluntara, nimeni sa nu se considere obligat sa-si dezvaluie identitatea de pe okazii.
AM FACUT-O DE MAI MULTE ORI. DACA ESTI PE FAZA O SA VEZI CA VANZATORI SERIOSI/CUMPARATORI SERIOSI NU ISI SCHIMBA NUMELE (EVENTUAL SI-L MODIFICA PUTIN).
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

miguelito scrie:
Asa ceva nu este permis conform regulamentului okazii.ro, si teoretic vanzatorul risca sa-i fie suspendat contul. Zic teoretic, pentru ca am vazut foarte multi vanzatori care da date de contact email/telefon in licitatii, si nu sunt deranjati de administratorii siteului.

Mie zilele trecute un potential client mi-a cerut o poza suplimentara la un articol pus in vanzare. Am incarcat poza, care a disparut a doua zi. Respectivul mi-a scris ca nu mai e poza, asa ca am incarcat poza din nou. Care a disparut din nou pana a doua zi. Atunci, desi nu obisnuiesc sa fac asa ceva, i-am zis omului sa liciteze la ceva mai ieftin, unde avem listate mai multe bucati, si o sa-i trimit poza pe mail. Si m-am trezit cu un avertisment de la administratorii okazii.ro, "tentativa de frauda". Faina treaba.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

pot sterge acel avertisment daca imi spui contul . Ca si parere : trebuia inceputa de undeva , dar ca in proces unii scapa si ca altii care teoretic nu aveau treaba sunt avertizati este probabil si din natura umana , volumul fiind foarte mare. nu e o treaba faina, dar se imbunatateste.
valentinian

Mesaj de valentinian »

Se pare ca la Okazii.ro se potriveste zicala: ''Drumul spre Iad este pavat cu intentii bune''. Au fost atatea propuneri aici dar s-au concretizat complet alte idei.

Colegul Alex este atat de saritor si amabil ca am intrat iar pe Okazii si bineinteles ca mergea ff fff prost si am renuntat rapid... Pana la urma ''merge prost'' inseamna ceva foarte simplu de rezolvat, nu e rocket science, e doar bandwith, pe care nu se indura sa o cumpere/plateasca desi presupun ca au serverele lor deci nici macar de plata nu ar fi vb.

Recunosc in discursul lui Alex filozofia politica a zilelor noastre: ''Zic ca tine dar fac tot ca mine''.

Multa bafta in utilizarea Okazii.ro! Chiar aveti nevoie.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
capa

Mesaj de capa »

valentinian scrie:Pana la urma ''merge prost'' inseamna ceva foarte simplu de rezolvat, nu e rocket science, e doar bandwith, pe care nu se indura sa o cumpere/plateasca desi presupun ca au serverele lor deci nici macar de plata nu ar fi vb.
Eh, nu neaparat. Poate insemna si o alta resursa limitata, sau prost proiectata. Eu as paria ca e vorba de vreo baza de date.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
valentinian

Mesaj de valentinian »

Da stimate coleg Capa, se poate, dar problema ramane, platim, platim dar nu primim nimic inbunatatit?

Aaa, scuze eu, primim un ajutor condescendent pe forum.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Cum pot sa vad cine m-a adaugat la vanzatori favoriti?
Scrie răspuns