VANZARE obiecte de colectie - in scop de INTRAJUTORARE

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
roantichitati

VANZARE obiecte de colectie - in scop de INTRAJUTORARE

Mesaj de roantichitati »

Obiectele ce le pun in atentie au apartinut unui colectionar ce a plecat dintre noi prea devreme , la numai 40 de ani . Mama acestuia , o femeie in varsta , fara nici un ajutor , fiind ultimul membru al familiei sale traieste singura dintr-o pensie mica , si impreuna poate reusim , indirect sa-i dam o mana de ajutor . Toate aceste obiecte au fost date unui amic , de catre aceasta doamna , indeplinind astfel ultima dorinta a fiului ei (ce a suferit de o boala incurabila ) . Aceasta persoana , dispunand si posibilitati financiare , l-a ajutat constant in timpul vietii , si dupa ce n-a mai fost printre noi a suportat si cheltuielile intregii inmormantari . Nu a vrut sa ia decat cateva dintre obiectele mentionate ( oricum nu au fost piese de mare valoare ) , dar desi au trecut 2 ANI de atunci , mama acestui fost coleg al nostru insista cu incapatanare sa-si pastreze cuvantul dat fiului ei de a nu instraina nici un obiect si a le preda pe toate persoanei de care v-am amintit anterior , pastrand intacta camera cu aceste obiecte . Impreuna am hotarat sa-i accepte aceasta ultima rugaminte , si sa le ia
(o parte din ele le-a si luat ) si sa incercam sa le vindem , si TOTI banii castigati astfel sa-i dam acestei mame ce a trece prin aceasta drama . Daca exista doritori pt vre-un obiect , pt un lot .. sau o parte din ele
, cele ce prezinta interes , putem sa le aducem Brasov la targ pe 9 martie , noi venind in calitate de cumparatori . Orice alta idee in ceea ce priveste valorificarea , e bine venita . In cazul medaliilor din foto , cele din cutiile nedeschise sunt toate cu tematica mineritului din Valea Jiului . Multumesc !
Fişiere ataşate
1xx.jpg
1xx.jpg (161.2 KiB) Vizualizat de 6223 ori
1xxA.jpg
1xxA.jpg (199.88 KiB) Vizualizat de 6223 ori
3xx.jpg
3xx.jpg (178.29 KiB) Vizualizat de 6223 ori
4xx.jpg
4xx.jpg (291.46 KiB) Vizualizat de 6223 ori
5xx.jpg
5xx.jpg (200.46 KiB) Vizualizat de 6223 ori
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

urmatoarele foto
Fişiere ataşate
6xx.jpg
6xx.jpg (187.38 KiB) Vizualizat de 6219 ori
7xx.jpg
7xx.jpg (158.17 KiB) Vizualizat de 6219 ori
8xx.jpg
8xx.jpg (172.45 KiB) Vizualizat de 6219 ori
9xx.jpg
9xx.jpg (184.58 KiB) Vizualizat de 6219 ori
Kxx.jpg
Kxx.jpg (184.14 KiB) Vizualizat de 6219 ori
simaky

Mesaj de simaky »

printre medaliile miniere este ceva cu tematica medicala ???
am observat o cutie cu Statia de Salvare Miniera !?
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

In caz daca ajung la Brasov pe 9 martie (nu sunt in Tara acum),
iau 2 medalii ale Muncii, cu brevet si ceva din insigne.
horia

Mesaj de horia »

Tot setul acela cu insigne de aviatie cat costa?
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Multumesc pentru interes !

Simaky - Din pacate nu exista , pe acea medalie pe care se afla urmatorul text " Minerit la Lupeni - 100 ani - 1884 1984" , cred ca
nu-i partinea cutia .

Pantiru - In cazul in care eventual ajungeti la Brasov , inainte cu 2 zile va rog sa ne spuneti ce piese doriti sa le luam cu noi , noi plecam cu o zi inainte .

Horia - Nu stiu ce sa va spun referitor la pret , pentru ca nu ma pricep absolut de loc . As ruga colegii in a caror sfera de interes intra sa-mi dea un ajutor cu estimarea . As dori ca pretul sa fie un unul bun pentru cumparator , dar in acelas timp sa fie multumitor si pentru persoana ce va beneficia de acesti bani . Daca aveti cumva vre-o oferta , e binevenita .
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Incerc sa ma tin de cuvant.
Oferta mea este una modesta:
-Medalia Muncii (1) cu brevet - 20 lei
-Medalia Muncii (2)cu brevet - 20 lei
- Set insigne aviatie (1) clasa 1;2;3 - 20 lei
- Set insigne aviatie (2) clasa 1;2;3 -20 lei

Daca luati tot panoul cu lotul de insigne aviatie, poate mai aleg ceva, ca sa ajungem la 100 lei.

tel. 0742650142
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Multumesc de oferta , intre timp tot lotul cu brevete+decoratii s-a dat , iar deocamdata insignele de aviatie se vand tot in lot , si inca nu avem o idee de pret ...ma refer aici la tot lotul .
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Multumesc si eu.
Scrie răspuns