VANZARE obiecte de colectie - in scop de INTRAJUTORARE
-
roantichitati

VANZARE obiecte de colectie - in scop de INTRAJUTORARE
Obiectele ce le pun in atentie au apartinut unui colectionar ce a plecat dintre noi prea devreme , la numai 40 de ani . Mama acestuia , o femeie in varsta , fara nici un ajutor , fiind ultimul membru al familiei sale traieste singura dintr-o pensie mica , si impreuna poate reusim , indirect sa-i dam o mana de ajutor . Toate aceste obiecte au fost date unui amic , de catre aceasta doamna , indeplinind astfel ultima dorinta a fiului ei (ce a suferit de o boala incurabila ) . Aceasta persoana , dispunand si posibilitati financiare , l-a ajutat constant in timpul vietii , si dupa ce n-a mai fost printre noi a suportat si cheltuielile intregii inmormantari . Nu a vrut sa ia decat cateva dintre obiectele mentionate ( oricum nu au fost piese de mare valoare ) , dar desi au trecut 2 ANI de atunci , mama acestui fost coleg al nostru insista cu incapatanare sa-si pastreze cuvantul dat fiului ei de a nu instraina nici un obiect si a le preda pe toate persoanei de care v-am amintit anterior , pastrand intacta camera cu aceste obiecte . Impreuna am hotarat sa-i accepte aceasta ultima rugaminte , si sa le ia
(o parte din ele le-a si luat ) si sa incercam sa le vindem , si TOTI banii castigati astfel sa-i dam acestei mame ce a trece prin aceasta drama . Daca exista doritori pt vre-un obiect , pt un lot .. sau o parte din ele
, cele ce prezinta interes , putem sa le aducem Brasov la targ pe 9 martie , noi venind in calitate de cumparatori . Orice alta idee in ceea ce priveste valorificarea , e bine venita . In cazul medaliilor din foto , cele din cutiile nedeschise sunt toate cu tematica mineritului din Valea Jiului . Multumesc !
(o parte din ele le-a si luat ) si sa incercam sa le vindem , si TOTI banii castigati astfel sa-i dam acestei mame ce a trece prin aceasta drama . Daca exista doritori pt vre-un obiect , pt un lot .. sau o parte din ele
, cele ce prezinta interes , putem sa le aducem Brasov la targ pe 9 martie , noi venind in calitate de cumparatori . Orice alta idee in ceea ce priveste valorificarea , e bine venita . In cazul medaliilor din foto , cele din cutiile nedeschise sunt toate cu tematica mineritului din Valea Jiului . Multumesc !
- Fişiere ataşate
-
- 1xx.jpg (161.2 KiB) Vizualizat de 6227 ori
-
- 1xxA.jpg (199.88 KiB) Vizualizat de 6227 ori
-
- 3xx.jpg (178.29 KiB) Vizualizat de 6227 ori
-
- 4xx.jpg (291.46 KiB) Vizualizat de 6227 ori
-
- 5xx.jpg (200.46 KiB) Vizualizat de 6227 ori
-
roantichitati

-
roantichitati

Multumesc pentru interes !
Simaky - Din pacate nu exista , pe acea medalie pe care se afla urmatorul text " Minerit la Lupeni - 100 ani - 1884 1984" , cred ca
nu-i partinea cutia .
Pantiru - In cazul in care eventual ajungeti la Brasov , inainte cu 2 zile va rog sa ne spuneti ce piese doriti sa le luam cu noi , noi plecam cu o zi inainte .
Horia - Nu stiu ce sa va spun referitor la pret , pentru ca nu ma pricep absolut de loc . As ruga colegii in a caror sfera de interes intra sa-mi dea un ajutor cu estimarea . As dori ca pretul sa fie un unul bun pentru cumparator , dar in acelas timp sa fie multumitor si pentru persoana ce va beneficia de acesti bani . Daca aveti cumva vre-o oferta , e binevenita .
Simaky - Din pacate nu exista , pe acea medalie pe care se afla urmatorul text " Minerit la Lupeni - 100 ani - 1884 1984" , cred ca
nu-i partinea cutia .
Pantiru - In cazul in care eventual ajungeti la Brasov , inainte cu 2 zile va rog sa ne spuneti ce piese doriti sa le luam cu noi , noi plecam cu o zi inainte .
Horia - Nu stiu ce sa va spun referitor la pret , pentru ca nu ma pricep absolut de loc . As ruga colegii in a caror sfera de interes intra sa-mi dea un ajutor cu estimarea . As dori ca pretul sa fie un unul bun pentru cumparator , dar in acelas timp sa fie multumitor si pentru persoana ce va beneficia de acesti bani . Daca aveti cumva vre-o oferta , e binevenita .
Incerc sa ma tin de cuvant.
Oferta mea este una modesta:
-Medalia Muncii (1) cu brevet - 20 lei
-Medalia Muncii (2)cu brevet - 20 lei
- Set insigne aviatie (1) clasa 1;2;3 - 20 lei
- Set insigne aviatie (2) clasa 1;2;3 -20 lei
Daca luati tot panoul cu lotul de insigne aviatie, poate mai aleg ceva, ca sa ajungem la 100 lei.
tel. 0742650142
Oferta mea este una modesta:
-Medalia Muncii (1) cu brevet - 20 lei
-Medalia Muncii (2)cu brevet - 20 lei
- Set insigne aviatie (1) clasa 1;2;3 - 20 lei
- Set insigne aviatie (2) clasa 1;2;3 -20 lei
Daca luati tot panoul cu lotul de insigne aviatie, poate mai aleg ceva, ca sa ajungem la 100 lei.
tel. 0742650142
-
roantichitati