Leopold.Thaler scrie:flavius_vg scrie:Pot sa ceara toti cit vor. Tranzactiile intotdeauna se realizeaza la valoarea materialului plus maxim 20% valoare numismatica, functie de raritate.
Eu unul asa platesc.
Stiu ca acum unii vor veni cu exemple de genul 20 lei 1868 sau 1870 pe care nu ai cum sa le achizitionezi la pretul de mai sus, dar acestea sunt exceptii.
Valabil si pentru anumite monede de argint (am facut referire numai la monedele romanesti).![]()
![]()
![]()
![]()
Puteți plăti piesele cum doriti dumneavoastra , puteti plăti si 20 lei pentru un 50 bani 1885 AU , nu intereseaza pe absolut nimeni dar nu veniți cu fraze de genul "Tranzactiile intotdeauna se realizeaza la valoarea materialului plus maxim 20% valoare numismatica, functie de raritate. " pentru ca este foarteee RIDICOL !!!
Nu înțeleg de ce unii vor sa agite lucrurile , sa facă din tantar armasar si sa dea lectii ! Aceste lucruri nu ne fac mai destepti si nici bani in plus nu ne aduc .... pur si simplu.....
Nu vreau sa invat pe nimeni nimic. Am spus cit platesc eu. Daca gasesc sa cumpar asa bine, daca nu , nu. Nu sunt colectionar. Sunt unu care nu are ce sa faca cu banii si ii baga in monede comune de aur si argint pe care spera sa le lase mostenire copiilor lui.
Asa si dvoastra puteti sa platiti pe un 50 bani 1885 AU 3000 E. Nu va opreste nimeni sa dati banii astia.