western union

Moderatori: Deus, Comboloi

Asystel
**
**

western union

Mesaj de Asystel »

am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Asa ceva nu exista, la W.U. transferul se face in cateva minute si destinatarul poate ridica banii aproape imediat dupa ce i-ati trimis.
muresanhd

Re: western union

Mesaj de muresanhd »

Asystel scrie:am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
Vezi daca nu s-a smecherit tipul intre timp. Zice ca esti din Romania si n-ai habar de WU sau tranferuri bancare.
Am patit-o la firma cu un transfer bancar in State.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Daca ii rugati frumos pe aia de la Western Union, dupa acel numar de control al tranzactiei poate sa verifice daca au fost ridicati banii.
Asystel
**
**

Mesaj de Asystel »

Acum 3 zile am trimit la alta persoana din canada 170 de dolari..pe care i-a primit in cateva minute...trimitandu-mi scrisoarea in aceeasi zi!
Oricum,e vorba de 70$!Voi verifica luni la banca daca banii au fost ridicati!!
consult

Mesaj de consult »

Dar cu codul scris pe chitanta de plata prin WU nu se poate verifica online statusul platii?
Si eu am avut probleme la singura plata prin WU pe care am facut-o; vanzatorul spunea ca nu i se permite ridicarea banilor, ca sunt probleme cu tranzactia. Iar in acelasi timp mie imi aparea pe site-ul WU ca banii sunt pusi la dispozitia destinatarului. Dupa vre-o zi insa, s-a rezolvat...
Asystel
**
**

Mesaj de Asystel »

S-a rezolvat problema!Persoana din canada a verificat prin telefon daca banii au ajuns,dar operatorii de la western i-au spus de mai multe ori ca banii nu au ajuns.Cand a fost la banca a reusit sa ridice banii fara nici o problema!
Aceasta persoana m-a intrebat de ce nu fac romanii o petitie catre paypal....pentru a accepta si utilizatori din Romania!
banivechi

Mesaj de banivechi »

Asystel scrie: Aceasta persoana m-a intrebat de ce nu fac romanii o petitie catre paypal....pentru a accepta si utilizatori din Romania!
Mai bine o jalba...
adib

Mesaj de adib »

banivechi scrie: Mai bine o jalba...
:lol: si sa o punem intr-un protap.. :lol:
adib

Mesaj de adib »

banivechi scrie: Mai bine o jalba...
:lol: si sa o punem intr-un protap.. :lol:
adib

Mesaj de adib »

scuze....calculatorul...
Mircea

Mesaj de Mircea »

Asystel scrie:am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
La Western Union se plateste comision destul de mare. De ce nu ati folosit BidPay, iKobo sau MoneyBooker? Cred ca toate sunt mai ieftine decit Western Union.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mircea scrie:La Western Union se plateste comision destul de mare. De ce nu ati folosit BidPay, iKobo sau MoneyBooker? Cred ca toate sunt mai ieftine decit Western Union.
Bidpay nu va recomand, am mai vorbit despre asta intr-un alt topic nu demult, ei refuza o multime de tranzactii si dupa aceea va chinuiti cateva saptamani bune sa va recuperati banii de la ei. Va spun din experienta proprie. Mai demult functiona perfect sistemul lor, nu inteleg ce s-a intamplat cu ei.

Am folosit si ikobo pe vremuri si mi s-a parut un sistem foarte bun, pana au inceput problemele si m-am trezit cu o multime de bani blocati in contul meu de la ikobo pe care nu au vrut sa m-i dea. Cred ca a durat vreo 3 luni pana am reusit sa-i recuperez, nu chiar toti, dar majoritatea, si de atunci nu am mai incercat. 'Customer support' la ei e o mare gluma, pot sa zic ca e inexistent.

Moneybookers din nou mi s-a parut excelent si am efectuat multe tranzactii si am fost 100% multumit de fiecare data, pana mi-au pierdut niste bani. Am reclamat acest fapt la ei, dar nu mi-au raspuns si a trecut mai mult de o saptamana..

Deci...

:arhh: :arhh: :arhh:
Exodus

Mesaj de Exodus »

Daca tot e asa de complicat, de ce nu puneti CASH(bine camuflat) intr-un plic si expediat RECOMANDAT CU SEMNATURA........ce este asa de greu.......eu fac acest lucru cind PayPal nu este o optiune :wink:
Scrie răspuns