western union
western union
am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: western union
Vezi daca nu s-a smecherit tipul intre timp. Zice ca esti din Romania si n-ai habar de WU sau tranferuri bancare.Asystel scrie:am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
Am patit-o la firma cu un transfer bancar in State.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Dar cu codul scris pe chitanta de plata prin WU nu se poate verifica online statusul platii?
Si eu am avut probleme la singura plata prin WU pe care am facut-o; vanzatorul spunea ca nu i se permite ridicarea banilor, ca sunt probleme cu tranzactia. Iar in acelasi timp mie imi aparea pe site-ul WU ca banii sunt pusi la dispozitia destinatarului. Dupa vre-o zi insa, s-a rezolvat...
Si eu am avut probleme la singura plata prin WU pe care am facut-o; vanzatorul spunea ca nu i se permite ridicarea banilor, ca sunt probleme cu tranzactia. Iar in acelasi timp mie imi aparea pe site-ul WU ca banii sunt pusi la dispozitia destinatarului. Dupa vre-o zi insa, s-a rezolvat...
S-a rezolvat problema!Persoana din canada a verificat prin telefon daca banii au ajuns,dar operatorii de la western i-au spus de mai multe ori ca banii nu au ajuns.Cand a fost la banca a reusit sa ridice banii fara nici o problema!
Aceasta persoana m-a intrebat de ce nu fac romanii o petitie catre paypal....pentru a accepta si utilizatori din Romania!
Aceasta persoana m-a intrebat de ce nu fac romanii o petitie catre paypal....pentru a accepta si utilizatori din Romania!
La Western Union se plateste comision destul de mare. De ce nu ati folosit BidPay, iKobo sau MoneyBooker? Cred ca toate sunt mai ieftine decit Western Union.Asystel scrie:am cumparat cateva bancnote de pe ebay de la o persoana de incredere..cu feedback 99,6%.am trimis ieri banii prin western union,in canada,dar pana azi dimineata nu ajunsesera.cat timp poate sa intarzie o plata prin western union???
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Bidpay nu va recomand, am mai vorbit despre asta intr-un alt topic nu demult, ei refuza o multime de tranzactii si dupa aceea va chinuiti cateva saptamani bune sa va recuperati banii de la ei. Va spun din experienta proprie. Mai demult functiona perfect sistemul lor, nu inteleg ce s-a intamplat cu ei.Mircea scrie:La Western Union se plateste comision destul de mare. De ce nu ati folosit BidPay, iKobo sau MoneyBooker? Cred ca toate sunt mai ieftine decit Western Union.
Am folosit si ikobo pe vremuri si mi s-a parut un sistem foarte bun, pana au inceput problemele si m-am trezit cu o multime de bani blocati in contul meu de la ikobo pe care nu au vrut sa m-i dea. Cred ca a durat vreo 3 luni pana am reusit sa-i recuperez, nu chiar toti, dar majoritatea, si de atunci nu am mai incercat. 'Customer support' la ei e o mare gluma, pot sa zic ca e inexistent.
Moneybookers din nou mi s-a parut excelent si am efectuat multe tranzactii si am fost 100% multumit de fiecare data, pana mi-au pierdut niste bani. Am reclamat acest fapt la ei, dar nu mi-au raspuns si a trecut mai mult de o saptamana..
Deci...
-
Exodus